Skurups Hundtrim

Skåne län

Information

591223-XXXX är organisationsnummer för bolaget Skurups Hundtrim. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Skurups Hundtrim är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Skurup som är den kommunen som Skurups Hundtrim finns i.

Skurups Hundtrim har varit registrerat sedan 1997-06-12 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Skurups Hundtrim så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

Skurups Hundtrim är och det finns flera bolag i Skurup som också är .

Firmatecknare för Skurups Hundtrim är följande:

Vill ni komma i kontakt med Skurups Hundtrim så kan ni göra det på telefon genom 0411-39919 eller genom brev på följande adress:

Klippning, trimning och badning av alla hundraser.

Det finns olika personer som har en koppling med Skurups Hundtrim och det är Espenkrona, Ulla Lena Margareta som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma,