Tjörnevik International

Skåne län

Information

Tjörnevik International hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Skurup som är den kommunen där Tjörnevik International finns. I Skurup så finns det många olika Enskild firma och i Skåne län så finns det ännu fler Enskild firma. Tjörnevik International tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har ej F-skatt. Tjörnevik International har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Tjörnevik International så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Skurup arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Tjörnevik International har idag 590713-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Tjörnevik International

Konsultverksamhet, förmedling, import och export av varor och tjänster såsom begagnade sjukhusutensilier, medicin, lastbilar, bussar och reservdelar till bilar, livsmedel, kläder, verktyg, parkettgolv, badrumsartiklar, köksinredning, byggmaterial, kakel, klinker och marmor samt därmed förenlig verksamhet.

I Tjörnevik International så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Tjörnevik, Nawal som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma, .