Skurups kyl&Värmepumpsteknik

Skåne län

Information

580629-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Skurups kyl&Värmepumpsteknik. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Skurups kyl&Värmepumpsteknik är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Skurup som är den kommunen som Skurups kyl&Värmepumpsteknik finns i.

Skurups kyl&Värmepumpsteknik har varit registrerat sedan 2009-09-24 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-10-22 vill man istället veta hur det står till med momsen för Skurups kyl&Värmepumpsteknik så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-10-22.

Skurups kyl&Värmepumpsteknik är och det finns flera verksamheter i Skurup som också är .

Firmatecknare för Skurups kyl&Värmepumpsteknik är följande:

Vill ni komma i kontakt med Skurups kyl&Värmepumpsteknik så kan ni göra det på telefon genom 0411-46485 eller genom brev på följande adress:

Service och försäljning av kyl- och värmepumpsaggregat.

Det finns olika personer som har en koppling med Skurups kyl&Värmepumpsteknik och det är Johnsson, Lars Arne som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma,