Syd Sveriges Bygg & Aluminium

Skåne län

Information

580409-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Syd Sveriges Bygg & Aluminium. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Syd Sveriges Bygg & Aluminium är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Skurup som är den kommunen som Syd Sveriges Bygg & Aluminium finns i.

Syd Sveriges Bygg & Aluminium har varit registrerat sedan 1997-11-27 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Syd Sveriges Bygg & Aluminium så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

Syd Sveriges Bygg & Aluminium är och det finns flera verksamheter i Skurup som också är .

Firmatecknare för Syd Sveriges Bygg & Aluminium är följande:

Vill ni komma i kontakt med Syd Sveriges Bygg & Aluminium så kan ni göra det på telefon genom 0411-40801 eller genom brev på följande adress:

Byggverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Syd Sveriges Bygg & Aluminium och det är Hultberg, Per Lennart Gustav som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma,