Firma Carisma i Skurup

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Skurup och Firma Carisma i Skurup är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Firma Carisma i Skurup är ett av dem. Statusen för Firma Carisma i Skurup är att Bolaget är aktivt.

Firma Carisma i Skurup är ett Enskild firma och skapades 2002-12-16. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Skurup där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Firma Carisma i Skurup ska trivas.

Firma Carisma i Skurup är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-01-13. I Skurup så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Firskvård, uppfödning av husdjur samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Firma Carisma i Skurup är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-01-13.

Idag är Firma Carisma i Skurup och det finns flera verksamheter som är det idag i Skurup.

Vill man komma i kontakt med Firma Carisma i Skurup så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0411-42057.

.

De som är på något sätt har med Firma Carisma i Skurup är Hallbäck, Carina Marianne som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Firma Carisma i Skurup har 580129-XXXX som sitt organisationsnummer.