Kårebrant El och Automation

Skåne län

Information

570930-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Kårebrant El och Automation. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kårebrant El och Automation är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Skurup som är den kommunen som Kårebrant El och Automation finns i.

Kårebrant El och Automation har varit registrerat sedan 2009-12-04 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2009-12-03 vill man istället veta hur det står till med momsen för Kårebrant El och Automation så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2009-12-03.

Kårebrant El och Automation är och det finns flera verksamheter i Skurup som också är .

Firmatecknare för Kårebrant El och Automation är följande:

Vill ni komma i kontakt med Kårebrant El och Automation så kan ni göra det på telefon genom 0411-85189 eller genom brev på följande adress:

Konsultverksamhet inom el och automation för tillverkning och process.

Det finns olika personer som har en koppling med Kårebrant El och Automation och det är Kårebrant, Karl-Erik som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma,