Grönvalla Hälsogård

Skåne län

Information

I Skurup finns det ett Enskild firma som heter Grönvalla Hälsogård. Det finns flera företag som liknar Grönvalla Hälsogård i Skåne län. Skurup är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Grönvalla Hälsogård är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2004-10-07 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 1990-09-24 så har Grönvalla Hälsogård varit registrerat och sedan -0001-11-30 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Grönvalla Hälsogård och det finns fler företag som är det i Skurup.

Vill man komma i kontakt med Grönvalla Hälsogård så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Grönvalla Hälsogård så kan ni göra det på 0410-22155.

Hälsoinriktad verksamhet: behandling med bla. arbetsterapi, akupunktur, ridning. Konsultation, rådgivning,undervisning kurser inom hälsa, kost, meditation, aktivitetsbalans, personlig utveckling och ridning. I konceptet ingår miljömedvetande och att utnyttja gårdens resurser: miljö, ekologisk odling i liten skala, husdjur såsom hundar, katter, hästar och höns. I hälsokonceptet ingår också deras hälsa, att de trivs och mår bra.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Östlund Enertz, Ellen Agneta som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Grönvalla Hälsogård har 570911-XXXX som sitt organisationsnummer.