JAN-OVE ANDERSSONS ENTREPRENADFIRMA

Skåne län

Information

JAN-OVE ANDERSSONS ENTREPRENADFIRMA är en verksamhet som finns i Skurup. I JAN-OVE ANDERSSONS ENTREPRENADFIRMA finns det lite olika personer som är förknippade och det är ANDERSSON, JAN-OVE CHRISTER som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med JAN-OVE ANDERSSONS ENTREPRENADFIRMA så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå JAN-OVE ANDERSSONS ENTREPRENADFIRMA på telefon 0411-41676.

Byggnadsrörelse och därmed förenlig verksamhet.

Idag är JAN-OVE ANDERSSONS ENTREPRENADFIRMA av bolagstypen Enskild firma.

JAN-OVE ANDERSSONS ENTREPRENADFIRMA är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Skurup arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

JAN-OVE ANDERSSONS ENTREPRENADFIRMA innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-01-19 och JAN-OVE ANDERSSONS ENTREPRENADFIRMA är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2001-09-17.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för JAN-OVE ANDERSSONS ENTREPRENADFIRMA så är det följande:

JAN-OVE ANDERSSONS ENTREPRENADFIRMA har 570429-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.