LoB OLSSONS MASKINSTATION

Skåne län

Information

LoB OLSSONS MASKINSTATION hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Skurup som är den kommunen där LoB OLSSONS MASKINSTATION finns. I Skurup så finns det många olika Enskild firma och i Skåne län så finns det ännu fler Enskild firma. LoB OLSSONS MASKINSTATION tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket LoB OLSSONS MASKINSTATION har haft sedan 1994-01-01. LoB OLSSONS MASKINSTATION har funnits sedan och 1994-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till LoB OLSSONS MASKINSTATION så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0411-43852.

Skurup arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

LoB OLSSONS MASKINSTATION har idag 561105-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för LoB OLSSONS MASKINSTATION

Körslor åt lantbrukare såsom tröskning, sådd, pressning av hö och ensilage, samt entreprenadverksamhet med lastmaskin och traktor- grävare.

I LoB OLSSONS MASKINSTATION så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Olsson, Lena Birgitta som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma, .