Restaurang Kristina Gatukök & Kiosk

Skåne län

Information

Restaurang Kristina Gatukök & Kiosk är ett företag som finns i Skurup. I Restaurang Kristina Gatukök & Kiosk finns det lite olika personer som är förknippade och det är Jiang, Kristina Min som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Restaurang Kristina Gatukök & Kiosk så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Restaurang Kristina Gatukök & Kiosk på telefon 0411-42215.

Restaurang, gatukök och kiosk och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Restaurang Kristina Gatukök & Kiosk av bolagstypen Enskild firma.

Restaurang Kristina Gatukök & Kiosk är ett av många företag som finns i Skåne län och Skurup arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Restaurang Kristina Gatukök & Kiosk innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2001-03-02 och Restaurang Kristina Gatukök & Kiosk är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2001-03-02.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Restaurang Kristina Gatukök & Kiosk så är det följande:

Restaurang Kristina Gatukök & Kiosk har 560705-XXXX som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.