DOFAB AB

Skåne län

Information

DOFAB AB är en verksamhet som finns i Skurup. I DOFAB AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Jeppsson, Karolin Eva som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Jeppsson, Jan Olof som är född 1973 och har titeln Suppleant, Clemmedson, Hans Göran Tore som är född 1950 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med DOFAB AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå DOFAB AB på telefon 0411-85228.

Bolaget skall bedriva försäljning och marknadsföring av dörrar, fönster, fasader och övrigt byggmaterial samt installation och reparation och därmed förenlig verksamhet.

Idag är DOFAB AB av bolagstypen Aktiebolag.

DOFAB AB är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Skurup arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

DOFAB AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-08-16 och DOFAB AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-08-16.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för DOFAB AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

DOFAB AB har 556732-5674 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.