Landéns Åkeri AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Skurup och Landéns Åkeri AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Landéns Åkeri AB är ett av dem. Statusen för Landéns Åkeri AB är att Bolaget är aktivt.

Landéns Åkeri AB är ett Aktiebolag och skapades 2007-01-17. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Skurup där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Landéns Åkeri AB ska trivas.

Landéns Åkeri AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-03-01. I Skurup så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva lastbilsåkeri samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Landéns Åkeri AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-03-01.

Idag är Landéns Åkeri AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Skurup.

Vill man komma i kontakt med Landéns Åkeri AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-9768016.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Landéns Åkeri AB är Landén, Karl-Johan Rickard som är född 1985 och har titeln Ordinarie ledamot, Landén, Per-Olof Johan som är född 1957 och har titeln Suppleant, Nilsson, Per-Anders Stefan som är född 1963 och har titeln Revisor, Kronblad, Jens Åke Ragnar som är född 1954 och har titeln Revisorssuppleant, Skånerevision i Skåne-Län AB som är född och har titeln Revisor, .

Landéns Åkeri AB har 556720-5991 som sitt organisationsnummer.