Per Hanssons Åkeri AB

Skåne län

Information

556719-7933 är organisationsnummer för bolaget Per Hanssons Åkeri AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Per Hanssons Åkeri AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Skurup som är den kommunen som Per Hanssons Åkeri AB finns i.

Per Hanssons Åkeri AB har varit registrerat sedan 2007-01-09 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-05-17 vill man istället veta hur det står till med momsen för Per Hanssons Åkeri AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-05-17.

Per Hanssons Åkeri AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Skurup som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Per Hanssons Åkeri AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Per Hanssons Åkeri AB så kan ni göra det på telefon genom 070-3474230 eller genom brev på följande adress:
Varmlösa 22, 274 62, Rydsgård

Bolaget ska bedriva vägtransporter av gods, personaluthyrning och uthyrning av maskiner samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Per Hanssons Åkeri AB och det är Hansson, Per Johan Fredrik som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansson, Evy Anita Margareta som är född 1961 och har titeln Suppleant, Ahlquist, Per Axel Håkan som är född 1960 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,