Almkvist Postservice AB

Skåne län

Information

Almkvist Postservice AB är ett av många bolag som finns i Skurup. Det är nämligen den kommunen som Almkvist Postservice AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Almkvist Postservice AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2007-02-22.

Almkvist Postservice AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2006-11-10. Men sedan 2007-02-22 så har Almkvist Postservice AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till S. Industrig. 10, 274 30, Skurup. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Almkvist Postservice AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0411-45400.

Skurup arbetar för att bolag som Almkvist Postservice AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Almkvist Postservice AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva packning och distribution av presentartiklar och förlagsprodukter samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Almkvist Postservice AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Almkvist Postservice AB och det är följande personer, Almquist, Anna Ulrika Elisabeth som är född 1973 och har titeln VD, Almquist, Anna Ulrika Elisabeth som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Almquist, Bengt Ulf Manfred som är född 1944 och har titeln Suppleant, Pålsson, Mats Anders Roland som är född 1960 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Almkvist Postservice AB är 556715-1252.