Anderslövs Bil & Tillbehör AB

Skåne län

Information

Anderslövs Bil & Tillbehör AB är ett av många företag som finns i Skurup. Det är nämligen den kommunen som Anderslövs Bil & Tillbehör AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Anderslövs Bil & Tillbehör AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2006-09-20.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Almaröd 11, 274 54, Skivarp. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Anderslövs Bil & Tillbehör AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0410-20313.

Skurup arbetar för att företag som Anderslövs Bil & Tillbehör AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Anderslövs Bil & Tillbehör AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget ska sälja bensin, biltillbehör samt reparera bilar och bedriva kioskförsäljning och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Anderslövs Bil & Tillbehör AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Anderslövs Bil & Tillbehör AB och det är följande personer, Rosman Pedersen, Elisabeth Johanna G som är född 1978 och har titeln VD, Rosman Pedersen, Elisabeth Johanna G som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Rosman, Sven Nils Göran som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Pedersen, Henrik Munch som är född 1966 och har titeln Suppleant, Appelgren, Ulf Thomas som är född 1962 och har titeln Revisor, Arevenue AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Anderslövs Bil & Tillbehör AB är 556711-4946.