Presentverket design of scandinavia AB

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Presentverket design of scandinavia AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Skurup här finns det många olika Aktiebolag. Presentverket design of scandinavia AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Skurup jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Presentverket design of scandinavia AB är momsregistrerat sedan2006-10-05 och har organisationsnummer 556707-6103.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0411-39890 alternativt besöka eller skicka post till Presentverket design of scandinavia AB på följande adress Järnvägsg. 37, 274 32, Skurup.

Presentverket design of scandinavia AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2006-10-05.

I Presentverket design of scandinavia AB så sitter följande personer i styrelsen: Kristensson, Mats Göran som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall driva handel med present- och profilreklam, förvalta fast och lös egendom samt idka därmed förenlig verksamhet.