PerformAir AB

Skåne län

Information

Bolaget skall idka konsultverksamhet inom data och flygbranschen, kommun, landsting och statliga verk med tonvikt på programutveckling, beräkningar, analyser, utbildning samt modell konstruktion samt underhåll av kvalitetssystem samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för PerformAir AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Skurup så är PerformAir AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Skurup arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Skurup och i Skåne län. Redan 2005-11-28 så skapades PerformAir AB och företaget är har F-skattsedel PerformAir AB har haft det sedan 2006-02-02.

PerformAir AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-02-02

556691-7638 är organisationsnummret för företaget som finns i Skurup.

Just nu är PerformAir AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med PerformAir AB så går det att nå dem via telefon på 070-5600815 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom PerformAir AB är Johansson, Per Michael som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Pia Yvonne som är född 1957 och har titeln Suppleant, Olsson, Bengt Åke som är född 1952 och har titeln Revisor, CK Revisioner AB som är född och har titeln Revisor, .