Klippancentrum fastighets AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Skurup och Klippancentrum fastighets AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Klippancentrum fastighets AB är ett av dem. Statusen för Klippancentrum fastighets AB är att Bolaget är aktivt.

Klippancentrum fastighets AB är ett Aktiebolag och skapades 2005-09-19. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Skurup där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Klippancentrum fastighets AB ska trivas.

Klippancentrum fastighets AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-11-17. I Skurup så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Klippancentrum fastighets AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-11-17.

Idag är Klippancentrum fastighets AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Skurup.

Vill man komma i kontakt med Klippancentrum fastighets AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0435-660098.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Klippancentrum fastighets AB är Nilsson, Johan Patrik som är född 1965 och har titeln VD, Nilsson, Johan Patrik som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Lenngerd, Hans Stefan som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Nilsson, Nils Agne som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Åsa Christina Helena som är född 1964 och har titeln Suppleant, Pedersen, Eva Christin som är född 1952 och har titeln RevisorAbakus Revision & Konsult AB som är född och har titeln Revisor, .

Klippancentrum fastighets AB har 556686-0424 som sitt organisationsnummer.