SPE Transport AB

Skåne län

Information

SPE Transport AB är ett av många bolag som finns i Skurup. Det är nämligen den kommunen som SPE Transport AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

SPE Transport AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2005-12-15.

SPE Transport AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2005-08-25. Men sedan 2005-12-15 så har SPE Transport AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till V. Vemmenhög 411, 274 93, Skurup. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på SPE Transport AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-5981572.

Skurup arbetar för att bolag som SPE Transport AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för SPE Transport AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva vägtransporter av spannmål och anläggningstransporter samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för SPE Transport AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till SPE Transport AB och det är följande personer, Hansson, Sven Erik Ingvar som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hansson, Emma Erika Cecilia som är född 1984 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansson, Marie Cecilia som är född 1962 och har titeln Suppleant, Ahlquist, Per Axel Håkan som är född 1960 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för SPE Transport AB är 556684-8650.