Ölövs Gräv & Allservice AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Skurup och Ölövs Gräv & Allservice AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Ölövs Gräv & Allservice AB är ett av dem. Statusen för Ölövs Gräv & Allservice AB är att Bolaget är aktivt.

Ölövs Gräv & Allservice AB är ett Aktiebolag och skapades 2004-10-12. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Skurup där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Ölövs Gräv & Allservice AB ska trivas.

I Skurup så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva grävmaskinentreprenad samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ölövs Gräv & Allservice AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-11-06.

Idag är Ölövs Gräv & Allservice AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Skurup.

Vill man komma i kontakt med Ölövs Gräv & Allservice AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5870362.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Ölövs Gräv & Allservice AB är Magnusson, Ulf Göran som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Magnberger, Emma Erika Therése som är född 1978 och har titeln Suppleant, Nilsson, Per-Anders Stefan som är född 1963 och har titeln Revisor, Skånerevision i Skåne-Län AB som är född och har titeln Revisor, .

Ölövs Gräv & Allservice AB har 556668-0897 som sitt organisationsnummer.