RS Livs AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Skurup och RS Livs AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och RS Livs AB är ett av dem. Statusen för RS Livs AB är att Bolaget är aktivt.

RS Livs AB är ett Aktiebolag och skapades 2004-04-05. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Skurup där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som RS Livs AB ska trivas.

RS Livs AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-06-29. I Skurup så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva livsmedelsaffär, cateringverksamhet, äga och förvalta fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att RS Livs AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-05-12.

Idag är RS Livs AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Skurup.

Vill man komma i kontakt med RS Livs AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0411-533061.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med RS Livs AB är Rehn, Alf Magnus som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Sukrom, Sujit som är född 1962 och har titeln Suppleant, Lexryd, Ann-Lis Margareta som är född 1950 och har titeln Revisor, Lundabygdens Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

RS Livs AB har 556659-1904 som sitt organisationsnummer.