BeQu Pool & Spa Aktiebolag

Skåne län

Information

BeQu Pool & Spa Aktiebolag är en verksamhet som finns i Skurup. I BeQu Pool & Spa Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Bergquist, Bo Arne Ferdinand som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergquist, Lena Gunilla som är född 1946 och har titeln Suppleant, Ahlquist, Per Axel Håkan som är född 1960 och har titeln Revisor, Larsson, Per Magnus Lennart som är född 1960 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med BeQu Pool & Spa Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå BeQu Pool & Spa Aktiebolag på telefon 0411-47110.

Bolaget skall bedriva försäljning av swimmingpooler och spa samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är BeQu Pool & Spa Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

BeQu Pool & Spa Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Skurup arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

BeQu Pool & Spa Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-02-26 och BeQu Pool & Spa Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-02-19.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för BeQu Pool & Spa Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

BeQu Pool & Spa Aktiebolag har 556656-1774 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.