Mossby Vatten AB

Skåne län

Information

Mossby Vatten AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Skurup som är den kommunen där Mossby Vatten AB finns. I Skurup så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Mossby Vatten AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Mossby Vatten AB har haft sedan 2004-02-26. Mossby Vatten AB har funnits sedan och 2004-02-26 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Mossby Vatten AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Nöbbelöv 411, 274 53, Skivarp men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0411-533477.

Skurup arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Mossby Vatten AB Privat, ej börsnoterat.

Mossby Vatten AB har idag 556655-8283 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Mossby Vatten AB

Bolaget skall bedriva rådgivning och utbildning inom vatten försörjnings- och avloppsteknik, äga och förvalta fast och lös egendom, bedriva handel med värdepapper, samt därmed förenlig verksamhet.

I Mossby Vatten AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Särner, Erik Gustaf som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Särner, Helga Ingeborg som är född 1948 och har titeln Suppleant, Andersson, Hanna Kerstin Ingegärd som är född 1946 och har titeln Revisor, Ström, Lars Mikael som är född 1946 och har titeln Revisorssuppleant, Hans Andersson Group AB som är född och har titeln Revisor, .