Peter & Henrik Aktiebolag

Skåne län

Information

556650-0285 är organisationsnummer för företaget Peter & Henrik Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Peter & Henrik Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Skurup som är den kommunen som Peter & Henrik Aktiebolag finns i.

Peter & Henrik Aktiebolag har varit registrerat sedan 2003-10-15 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Peter & Henrik Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Peter & Henrik Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Skurup som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Peter & Henrik Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Styrelsen skall bestå av 2 ledamöter och 2 suppleanter. Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor.

Vill ni komma i kontakt med Peter & Henrik Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 070-6680206 eller genom brev på följande adress:
N. Skolg. 6, 274 35, Skurup

Bolaget skall idka pub, catering och restaurangverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Peter & Henrik Aktiebolag och det är Nilsson, Bengt Henrik som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Nilsson, Gunborg Anita som är född 1944 och har titeln Suppleant,