Granhyddan Svenska AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva camping, restaurang, uthyrning av stugor, handel med fritidsvaror, festarrangemang samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Granhyddan Svenska AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Skurup så är Granhyddan Svenska AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Skurup arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Skurup och i Skåne län. Redan 2003-09-15 så skapades Granhyddan Svenska AB och bolaget är har F-skattsedel Granhyddan Svenska AB har haft det sedan 2004-02-12.

Granhyddan Svenska AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2004-02-12

556648-5750 är organisationsnummret för bolaget som finns i Skurup.

Just nu är Granhyddan Svenska AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Granhyddan Svenska AB så går det att nå dem via telefon på 0411-42023 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Granhyddan Svenska AB är Frigård, Lennart Oskar som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Golovenkova, Elena som är född 1961 och har titeln Suppleant, Månsson, Leif Bruno som är född 1946 och har titeln Revisor, Företagsredovisning i Ystad AB som är född och har titeln Revisor, .