Ardenno AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva butikshandel med konst och galleriverksamhet, konsultverksamhet avseende företags organisation, information samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Ardenno AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Skurup så är Ardenno AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Skurup arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Skurup och i Skåne län. Redan 2003-06-25 så skapades Ardenno AB och bolaget är har F-skattsedel Ardenno AB har haft det sedan 2003-10-02.

Ardenno AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2003-10-02

556645-6520 är organisationsnummret för bolaget som finns i Skurup.

Just nu är Ardenno AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Ardenno AB så går det att nå dem via telefon på 0411-71158 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Ardenno AB är Lövgren, Bo-Christer Michael som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Lövgren, Ingar Maria Helena som är född 1965 och har titeln Suppleant, Rosén, Per Christian som är född 1969 och har titeln Revisor, Wallin, Claes-Stefan som är född 1962 och har titeln Revisorssuppleant, BDO Nordic Malmö Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .