Lidbergs Trading Aktiebolag

Skåne län

Information

Lidbergs Trading Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Skurup som är den kommunen där Lidbergs Trading Aktiebolag finns. I Skurup så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Lidbergs Trading Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har ej F-skatt. Lidbergs Trading Aktiebolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Lidbergs Trading Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Skurup arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Lidbergs Trading Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Lidbergs Trading Aktiebolag har idag 556644-5143 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -Lidberg, Maria Helene -Lidberg, Sven Göran är den som för stunden ansvarar för Lidbergs Trading Aktiebolag

Bolaget skall bedriva blankettförlagsverksamhet samt uthyrning och leasing av inventarier inom nämnda områden, bedriva handel med värdepapper, bedriva hästtransportsverksamhet samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Lidbergs Trading Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lidberg, Sven Göran som är född 1939 och har titeln VD, Lidberg, Sven Göran som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Lidberg, Maria Helene som är född 1966 och har titeln Suppleant, Roos, Anders Einar som är född 1942 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .