Ökobau Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Skurup och Ökobau Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Ökobau Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Ökobau Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Ökobau Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 2003-04-14. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Skurup där företaget finns i jobbar för att företag som Ökobau Aktiebolag ska trivas.

Ökobau Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-05-22. I Skurup så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva köp och försäljning av tomtmark, byggnadsverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ökobau Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-05-22.

Idag är Ökobau Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Skurup.

Vill man komma i kontakt med Ökobau Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0410-25121.

Firman tecknas var för sig av -Eriksson, Barbro Astrid Elisabet -Eriksson, Mats Erik Christer.

De som är på något sätt har med Ökobau Aktiebolag är Eriksson, Mats Erik Christer som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Barbro Astrid Elisabet som är född 1952 och har titeln Suppleant, Persson, Per Anders som är född 1964 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Ökobau Aktiebolag har 556642-7299 som sitt organisationsnummer.