Axla Power AB

Skåne län

Information

556641-8140 är organisationsnummer för verksamheten Axla Power AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Axla Power AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Skurup som är den kommunen som Axla Power AB finns i.

Axla Power AB har varit registrerat sedan 2003-04-01 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Axla Power AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Axla Power AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Skurup som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Axla Power AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Axla Power AB så kan ni göra det på telefon genom 0411-533432 eller genom brev på följande adress:
Sjörupsv. 71, 271 94, Ystad

Bolaget skall bedriva sjukgymnastik och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Axla Power AB och det är Kraft, Karl Anders Gunnar som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Rosenqvist Kraft, Gun Solveig som är född 1955 och har titeln Suppleant, Åkerblom, Ulf Tage Philip som är född 1957 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,