Lantliv på Sydkusten AB

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Lantliv på Sydkusten AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Skurup här finns det många olika Aktiebolag. Lantliv på Sydkusten AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Skurup jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Skåne län gör att företag trivs där.

Lantliv på Sydkusten AB är momsregistrerat sedan2003-02-27 och har organisationsnummer 556638-0969.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0411-533496 alternativt besöka eller skicka post till Lantliv på Sydkusten AB på följande adress Dybäck 4186, 274 54, Skivarp.

Lantliv på Sydkusten AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2003-02-27.

I Lantliv på Sydkusten AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Jönsson, Eva Marianne som är född 1956 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva rumsuthyrning och därmed sammanhängande verksamheter inom hotell- och turistnäringen, att bedriva konsultverksamhet inom jord- och skogsbruk samt fordonstekniska områden samt att äga och förvalta fast egendom.