Coordinate Europe AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Skurup och Coordinate Europe AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Coordinate Europe AB är ett av dem. Statusen för Coordinate Europe AB är att Bolaget är aktivt.

Coordinate Europe AB är ett Aktiebolag och skapades 2002-02-14. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Skurup där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Coordinate Europe AB ska trivas.

Coordinate Europe AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-03-26. I Skurup så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet, främst inom för- säljning och marknadsföring av hantverksutrustning och trä- bearbetningsverktyg. Handel med varor främst såsom industri- förödenheter. Handel med fordon och värdepapper.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Coordinate Europe AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-03-26.

Idag är Coordinate Europe AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Skurup.

Vill man komma i kontakt med Coordinate Europe AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0411-533792.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Pettersson, Stefan Ingvar.

De som är på något sätt har med Coordinate Europe AB är Pettersson, Stefan Ingvar som är född 1954 och har titeln VD, Pettersson, Stefan Ingvar som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Sven Filip som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Dahlström, Gustaf Oscar Jacob som är född 1984 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonsson, Christer Jerry Mikael som är född 1958 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Coordinate Europe AB har 556623-6229 som sitt organisationsnummer.