Borrehöiden AB

Skåne län

Information

Bolaget skall driva lantbruk ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Borrehöiden AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Skurup så är Borrehöiden AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Skurup arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Skurup och i Skåne län. Redan 2001-11-27 så skapades Borrehöiden AB och verksamheten är har F-skattsedel Borrehöiden AB har haft det sedan 2001-12-03.

Borrehöiden AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2001-12-03

556617-0147 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Skurup.

Just nu är Borrehöiden AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Borrehöiden AB så går det att nå dem via telefon på 0411-70172 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Borrehöiden AB är Andersson, Ulf Henrik Jörgen som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Gellström, Eva Kristina som är född 1966 och har titeln Suppleant, Nilsson, Per-Anders Stefan som är född 1963 och har titeln Revisor, Skånerevision i Skåne-Län AB som är född och har titeln Revisor, .