Fönstergården Idealfönster AB

Skåne län

Information

Fönstergården Idealfönster AB är ett av många verksamheter som finns i Skurup. Det är nämligen den kommunen som Fönstergården Idealfönster AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Fönstergården Idealfönster AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2001-07-13.

Fönstergården Idealfönster AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2001-05-28. Men sedan 2001-07-13 så har Fönstergården Idealfönster AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till V. Vemmenhög 7, 274 93, Skurup. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Fönstergården Idealfönster AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0411-532280.

Skurup arbetar för att verksamheter som Fönstergården Idealfönster AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Fönstergården Idealfönster AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall bedriva försäljning av byggnadsmaterial och utföra byggnadsarbete ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Fönstergården Idealfönster AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Fönstergården Idealfönster AB och det är följande personer, Nilsson, Nils Lennart som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Nilsson, Kent Gunnar Peter som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Lennart Patrik som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Per-Anders Stefan som är född 1963 och har titeln Revisor, Skånerevision i Skåne-Län AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Fönstergården Idealfönster AB är 556611-5506.