Truedsson Lindskog Sjögren transporter AB

Skåne län

Information

Truedsson Lindskog Sjögren transporter AB är ett av många verksamheter som finns i Skurup. Det är nämligen den kommunen som Truedsson Lindskog Sjögren transporter AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Truedsson Lindskog Sjögren transporter AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2001-08-20.

Truedsson Lindskog Sjögren transporter AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2001-06-07. Men sedan 2001-09-24 så har Truedsson Lindskog Sjögren transporter AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Altg. 6 B, 275 38, Sjöbo. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Truedsson Lindskog Sjögren transporter AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0411-43274.

Skurup arbetar för att verksamheter som Truedsson Lindskog Sjögren transporter AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Truedsson Lindskog Sjögren transporter AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall bedriva persontransporter och övriga transporter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Truedsson Lindskog Sjögren transporter AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Truedsson Lindskog Sjögren transporter AB och det är följande personer, Truedsson, Sven Wilhelm som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Truedsson, Sven Robert Mikael som är född 1977 och har titeln Suppleant, Gabrielsson, Maria Christina E som är född 1942 och har titeln Revisor, Christina Gabrielsson Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Truedsson Lindskog Sjögren transporter AB är 556611-5092.