Spårgatan AB

Skåne län

Information

556610-6109 är organisationsnummer för företaget Spårgatan AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Spårgatan AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Skurup som är den kommunen som Spårgatan AB finns i.

Spårgatan AB har varit registrerat sedan 2001-05-22 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-06-06 vill man istället veta hur det står till med momsen för Spårgatan AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-06-06.

Spårgatan AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Skurup som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Spårgatan AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Spårgatan AB så kan ni göra det på telefon genom 0411-48140 eller genom brev på följande adress:
Spårg. 2, 274 30, Skurup

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva montage och service inom bygg- och industrisektorn, andra bygg och anläggningsarbeten samt att äga och förvalta fast egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Spårgatan AB och det är Södergren, Paul Jörgen Ingemann som är född 1956 och har titeln VD, Södergren, Paul Jörgen Ingemann som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Lönnborn, Majvi Carina som är född 1959 och har titeln Suppleant, Kantoft, Denis Håkan Thomas som är född 1949 och har titeln Revisor, Dillon AB som är född och har titeln Revisor,