Abbekås Golf AB

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Abbekås Golf AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Skurup här finns det många olika Aktiebolag. Abbekås Golf AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Skurup jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Abbekås Golf AB är momsregistrerat sedan2001-01-29 och har organisationsnummer 556602-9087.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0411-533233 alternativt besöka eller skicka post till Abbekås Golf AB på följande adress Örmölla 324, 274 56, Abbekås.

Abbekås Golf AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2001-01-29.

I Abbekås Golf AB så sitter följande personer i styrelsen: Ekelund, Sonja Wiveka som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , , , . , , . . .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva golfverksamhet innefattande skötsel av golfbanor och fastigheter, hotellverksamhet, golfträning, uthyrning av lokaler och inventarier till restaurang-verksamhet och affärsverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.