Jerker Andreassons Måleri - Alltid i Farten AB

Skåne län

Information

I Skurup finns det ett Aktiebolag som heter Jerker Andreassons Måleri - Alltid i Farten AB. Det finns flera företag som liknar Jerker Andreassons Måleri - Alltid i Farten AB i Skåne län. Skurup är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Jerker Andreassons Måleri - Alltid i Farten AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2000-11-06 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 2000-08-31 så har Jerker Andreassons Måleri - Alltid i Farten AB varit registrerat och sedan 2000-11-06 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Jerker Andreassons Måleri - Alltid i Farten AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Skurup.

Vill man komma i kontakt med Jerker Andreassons Måleri - Alltid i Farten AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Almviksv. 41, 218 45, Vintrie. Vi ni istället prata med Jerker Andreassons Måleri - Alltid i Farten AB så kan ni göra det på 040-130020.

Bolaget skall bedriva målning, golvslipning, golvläggning, putsningsarbeten, kakelsättning samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Andreasson, Yngve Jerker som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Holmgren, Susanne Maria som är född 1967 och har titeln Suppleant, Andersson, Björn Thomas som är född 1965 och har titeln Revisor, B.A.Rev AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Jerker Andreassons Måleri - Alltid i Farten AB har 556595-6173 som sitt organisationsnummer.