One more team AB

Skåne län

Information

One more team AB är ett av många verksamheter som finns i Skurup. Det är nämligen den kommunen som One more team AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

One more team AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2002-08-15.

One more team AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2000-12-05. Men sedan 2002-08-15 så har One more team AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Söderg. 16, 274 34, Skurup. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på One more team AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0411-311099.

Skurup arbetar för att verksamheter som One more team AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för One more team AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall bedriva verksamhet inom områdena uthyrning av inventarier, konsulttjänster inom företagsadministration, personaluthyrning samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för One more team AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till One more team AB och det är följande personer, Nilsson, Johan Patrik som är född 1965 och har titeln VD, Nilsson, Johan Patrik som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Lenngerd, Hans Stefan som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Nilsson, Åsa Christina Helena som är född 1964 och har titeln Suppleant, Pedersen, Eva Christin som är född 1952 och har titeln Revisor, Abakus Revision & Konsult AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för One more team AB är 556593-3750.