Nordiska Miljökompaniet, NOMIK, Aktiebolag

Skåne län

Information

Nordiska Miljökompaniet, NOMIK, Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Skurup som är den kommunen där Nordiska Miljökompaniet, NOMIK, Aktiebolag finns. I Skurup så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Nordiska Miljökompaniet, NOMIK, Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Nordiska Miljökompaniet, NOMIK, Aktiebolag har haft sedan 2003-05-15. Nordiska Miljökompaniet, NOMIK, Aktiebolag har funnits sedan och 2003-05-15 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Nordiska Miljökompaniet, NOMIK, Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 040-6306188.

Skurup arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Nordiska Miljökompaniet, NOMIK, Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Nordiska Miljökompaniet, NOMIK, Aktiebolag har idag 556587-6181 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Nordiska Miljökompaniet, NOMIK, Aktiebolag

Bolaget ska bedriva byggnadsentreprenader, golvbehandlingar samt handel med byggvaror, metaller, elektronikprodukter, sjukhus- och dentalutrustning och även import och export därav. Vidare ska bolaget äga, förvalta och handla med fastigheter och värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

I Nordiska Miljökompaniet, NOMIK, Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nilsson, Gertie som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Egon Olof Timar som är född 1949 och har titeln Suppleant, Jonasson, Claes Magnus som är född 1966 och har titeln Revisor, Akridi AB som är född och har titeln Revisor, .