Arkitektkontor Eva Arén AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva inrednings-, husbyggnads- och landskaps- arkitektur samt konsultation, projektering och handel med inredning inom arkitektur, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Arkitektkontor Eva Arén AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Skurup så är Arkitektkontor Eva Arén AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Skurup arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Skurup och i Skåne län. Redan 2000-01-10 så skapades Arkitektkontor Eva Arén AB och bolaget är har F-skattsedel Arkitektkontor Eva Arén AB har haft det sedan 2000-07-19.

Arkitektkontor Eva Arén AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2000-07-19

556583-4172 är organisationsnummret för bolaget som finns i Skurup.

Just nu är Arkitektkontor Eva Arén AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Arkitektkontor Eva Arén AB så går det att nå dem via telefon på 0410-41800 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Arkitektkontor Eva Arén AB är Arén, Susanna Eva Louise som är född 1959 och har titeln VD, Arén, Susanna Eva Louise som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Retzner, Marianne Louise som är född 1921 och har titeln Suppleant, Gabrielsson, Boel Iréen Ulla-Kerstin som är född 1948 och har titeln Revisor, Yrev AB som är född och har titeln Revisor, .