Hubert Aktiebolag

Skåne län

Information

Hubert Aktiebolag är ett företag som finns i Skurup. I Hubert Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Schulz, Franz Per-Hubert som är född 1962 och har titeln VD, Schulz, Franz Per-Hubert som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Schulz, Ulla-Britta som är född 1932 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bragnell, Anna Kristina som är född 1975 och har titeln Suppleant, Larsson, Per Magnus Lennart som är född 1960 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Hubert Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Hubert Aktiebolag på telefon 0435-10601.

Bolaget skall bedriva verksamhet av assistenter åt funktionshindrad.

Idag är Hubert Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Hubert Aktiebolag är ett av många företag som finns i Skåne län och Skurup arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Hubert Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2000-08-14 och Hubert Aktiebolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Hubert Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Hubert Aktiebolag har 556578-7636 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.