Kemikalia AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Skurup och Kemikalia AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Kemikalia AB är ett av dem. Statusen för Kemikalia AB är att Bolaget är aktivt.

Kemikalia AB är ett Aktiebolag och skapades 1998-09-22. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Skurup där företaget finns i jobbar för att företag som Kemikalia AB ska trivas.

Kemikalia AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-10-05. I Skurup så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska tillverka, försälja eller förmedla förnödenheter för livsmedels- och övrig industri samt driva därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Kemikalia AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-10-05.

Idag är Kemikalia AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Skurup.

Vill man komma i kontakt med Kemikalia AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0411-49750.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Firman tecknas i förening av -Olsson, Claes Anders -Verga, Martino Francesco Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder Styrelsen skall bestå av 3 ledamöter och 2 suppleanter..

De som är på något sätt har med Kemikalia AB är Olsson, Claes Anders som är född 1973 och har titeln VD, Olsson, Claes Anders som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Hundsbichler, Stefan Leo som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Verga, Francesco Paulo Egidio Giuseppe som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Verga, Martino Francesco som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Andersson, Dan Tomas som är född 1956 och har titeln RevisorÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Kemikalia AB har 556559-8207 som sitt organisationsnummer.