Ropack Fastighets AB

Skåne län

Information

Ropack Fastighets AB är ett bolag som finns i Skurup. I Ropack Fastighets AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Larsson, Lusse Brita Charlotte som är född 1955 och har titeln VD, Larsson, Lusse Brita Charlotte som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Lars Gustav Mauritz som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Carl Nicklas Gustav som är född 1985 och har titeln Suppleant, Larsson, Hanna Lusse Erica som är född 1982 och har titeln Suppleant, Bengtsson, Göran Gunnar som är född 1941 och har titeln RevisorKrabisch, Lena Margareta som är född 1957 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Ropack Fastighets AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Ropack Fastighets AB på telefon 0411-43030.

Bolaget skall tillverka maskiner inom materialhantering, driva handel med sträckfilmsmaskiner, äga och förvalta värdepapper samt driva därmed förenlig verksamhet.

Idag är Ropack Fastighets AB av bolagstypen Aktiebolag.

Ropack Fastighets AB är ett av många bolag som finns i Skåne län och Skurup arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Ropack Fastighets AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1997-01-01 och Ropack Fastighets AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Ropack Fastighets AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Larsson, Lars Gustav Mauritz -Larsson, Lusse Brita Charlotte

Ropack Fastighets AB har 556534-9098 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.