Erol Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Skurup och Erol Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Erol Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Erol Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Erol Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1996-01-17. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Skurup där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Erol Aktiebolag ska trivas.

Erol Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Skurup så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall driva marknadsföring och försäljning av läkemedel och liknade produkter samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Erol Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Erol Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Skurup.

Vill man komma i kontakt med Erol Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0411-539185.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Erlich, Anita -Erlich, Lajb David.

De som är på något sätt har med Erol Aktiebolag är Erlich, Lajb David som är född 1947 och har titeln VD, Erlich, Lajb David som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Vertanen, Seppo Vilhelm som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Erlich, Anita som är född 1953 och har titeln Suppleant, Ahlquist, Per Axel Håkan som är född 1960 och har titeln Revisor, Larsson, Per Magnus Lennart som är född 1960 och har titeln RevisorErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Erol Aktiebolag har 556528-5672 som sitt organisationsnummer.