Coordinate International AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva konsultuppdrag inom försäljning, marknads- föring och utbildning av internationell karaktär. Handel med vär- depapper och aktier. Handel och uthyrning av fastigheter, bostadsrättslägenheter och fordon.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Coordinate International AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Skurup så är Coordinate International AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Skurup arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Skurup och i Skåne län. Redan 1995-08-17 så skapades Coordinate International AB och företaget är har F-skattsedel Coordinate International AB har haft det sedan 1995-01-01.

556525-5352 är organisationsnummret för företaget som finns i Skurup.

Just nu är Coordinate International AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Coordinate International AB så går det att nå dem via telefon på 0413-14294 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Följande personer är på något sätt aktiva inom Coordinate International AB är Pettersson, Stefan Ingvar som är född 1954 och har titeln Likvidator, Jonsson, Christer Jerry Mikael som är född 1958 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .