Dücker Corrpal AB

Skåne län

Information

Dücker Corrpal AB är ett bolag som finns i Skurup. I Dücker Corrpal AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Nilsson, Mats Stefan som är född 1959 och har titeln VD, Nilsson, Mats Stefan som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Balduk, Arthur Franciscus Gerhardus som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Dücker, Peter Josef som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Dücker, Friedrich Theodor som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Engerup, Lars Jörgen som är född 1951 och har titeln RevisorSET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Dücker Corrpal AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Dücker Corrpal AB på telefon 0411-536590.

Bolaget skall bedriva konstruktion, montering och försäljning av paketeringsutrustning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Dücker Corrpal AB av bolagstypen Aktiebolag.

Dücker Corrpal AB är ett av många bolag som finns i Skåne län och Skurup arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Dücker Corrpal AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1996-01-01 och Dücker Corrpal AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Dücker Corrpal AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Nilsson, Mats Stefan Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Dücker Corrpal AB har 556519-2571 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.