Thulins Eftr Guldsmedsaffär AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Skurup och Thulins Eftr Guldsmedsaffär AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Thulins Eftr Guldsmedsaffär AB är ett av dem. Statusen för Thulins Eftr Guldsmedsaffär AB är att Bolaget är aktivt.

Thulins Eftr Guldsmedsaffär AB är ett Aktiebolag och skapades 1995-06-28. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Skurup där företaget finns i jobbar för att företag som Thulins Eftr Guldsmedsaffär AB ska trivas.

Thulins Eftr Guldsmedsaffär AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Skurup så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva handel med guld, silver, klockor och presentartiklar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Thulins Eftr Guldsmedsaffär AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01.

Idag är Thulins Eftr Guldsmedsaffär AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Skurup.

Vill man komma i kontakt med Thulins Eftr Guldsmedsaffär AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0411-40140.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Engdahl, Gunni Anita -Johansson, May-Britt Ann-Louise.

De som är på något sätt har med Thulins Eftr Guldsmedsaffär AB är Engdahl, Gunni Anita som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, May-Britt Ann-Louise som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Engdahl, Nils-Erik som är född 1945 och har titeln Suppleant, Johansson, Bengt Kjell Arne som är född 1949 och har titeln Suppleant, Frank, Bengt Niclas Valdemar som är född 1966 och har titeln Revisor, Jan Olof Rosengren Livs Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.

Thulins Eftr Guldsmedsaffär AB har 556514-7971 som sitt organisationsnummer.