Allt Inom Bygg Dan Ekroth Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva verksamhet inom byggnadssektorn, samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Allt Inom Bygg Dan Ekroth Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Skurup så är Allt Inom Bygg Dan Ekroth Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Skurup arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Skurup och i Skåne län. Redan 1995-01-13 så skapades Allt Inom Bygg Dan Ekroth Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Allt Inom Bygg Dan Ekroth Aktiebolag har haft det sedan 1996-01-01.

Allt Inom Bygg Dan Ekroth Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1995-01-01

556503-6448 är organisationsnummret för företaget som finns i Skurup.

Just nu är Allt Inom Bygg Dan Ekroth Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Allt Inom Bygg Dan Ekroth Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0411-45679 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -Ekroth, Dan-Inge Ingmar -Ekroth, Inga Britt-Marie

Följande personer är på något sätt aktiva inom Allt Inom Bygg Dan Ekroth Aktiebolag är Ekroth, Dan-Inge Ingmar som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekroth, Inga Britt-Marie som är född 1962 och har titeln Suppleant, Kantoft, Denis Håkan Thomas som är född 1949 och har titeln Revisor, Dillon AB som är född och har titeln Revisor, .