Domentus Aktiebolag

Skåne län

Information

Domentus Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Skurup. Det är nämligen den kommunen som Domentus Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Domentus Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1994-08-22. Men sedan 1998-01-01 så har Domentus Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Domentus Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0411-45000.

Skurup arbetar för att bolag som Domentus Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Domentus Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva import och försäljning av båttillbehör, chartertrafik, konsultverksamhet, konst och värdepapper samt äga och förvalta fast och läs egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Domentus Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Domentus Aktiebolag och det är följande personer, Driva, Stig Ingvar som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Valmundsdottir Driva, Birna som är född 1944 och har titeln Suppleant, Olsson, Bengt Åke som är född 1952 och har titeln Revisor, Persson, Magnus Carl-Johan som är född 1977 och har titeln Revisorssuppleant, CK Revisioner AB som är född och har titeln Revisor, SYDREV Revision & Redovisning AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Domentus Aktiebolag är 556491-8604.