Magnus Nilsson Sport Store AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva detaljistförsäljning av sport- och friluftsprodukter och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Magnus Nilsson Sport Store AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Skurup så är Magnus Nilsson Sport Store AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Skurup arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Skurup och i Skåne län. Redan 1993-07-13 så skapades Magnus Nilsson Sport Store AB och företaget är har F-skattsedel Magnus Nilsson Sport Store AB har haft det sedan 1995-01-01.

Magnus Nilsson Sport Store AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1993-01-01

556470-5704 är organisationsnummret för företaget som finns i Skurup.

Just nu är Magnus Nilsson Sport Store AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Magnus Nilsson Sport Store AB så går det att nå dem via telefon på 0411-40321 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Magnus Nilsson Sport Store AB är Nilsson, Ulf Magnus som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Nils Börje som är född 1931 och har titeln Suppleant, Frank, Bengt Niclas Valdemar som är född 1966 och har titeln Revisor, Jan Olof Rosengren Livs Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .